In onze salon streven we naar een persoonlijke behandeling en hoge kwaliteit voor een leuke prijs   
    

Instyle hair & beauty is ontstaan uit een gedeelde passie en droom.

In 2018 en 2019 werkten wij, Jorine en Kelly, nog zij aan zij in een kappers- en beautyketen. Kelly was in dienst als kapster en Jorine als schoonheidsspecialiste (volgens het shop-in-shopconcept toen ook al als onderneemster). Daar ontstond - door onze fijne samenwerking én onze gezamenlijke drive om persoonlijk te groeien - onze droom van een eigen salon. 

 Die kans kwam echter sneller dan verwacht; in oktober 2019 besloot de keten namelijk te stoppen in Schaijk. Ons werd toen meteen duidelijk dat dit een mooie start voor ons zou kunnen zijn. Samen vochten we om onze droom te verwezenlijken. En met succes! We openden op 5 november dat jaar samen onze mooie salon “Instyle hair & beauty”. We deden dat zij aan zij. Als all-round kapster en all-round schoonheidsspecialiste, maar ook als ondernemers.  

Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u zich als klant thuis voelt bij ons in de salon. Niemand is bij ons een nummertje. Iedereen is welkom en mag zichzelf zijn, zowel u als wij. Bij ons zult u vaker “doe maar gewoon“ horen. We vinden het belangrijk dat er tijd is voor gezelligheid en een goed gesprek over uw wensen op het gebied van huid en haar. Door het All-in-One concept kunt u voor alles op het gebied van huid, haar & nagels bij ons terecht. Zo zorgen wij o.a. voor de mooiste haarkleuren, moderne kapsels, huidverzorging, huidverbetering, permanente make-up, massage en gellak . 

 U wordt geholpen door kundige en gediplomeerde allround kapsters, een gediplomeerde nagelstyliste en een allround schoonheidsspecialiste & allround permanente make-up artist met een gedeelde passie voor het beautyvak en u als klant. Wij vinden het belangrijk om goed op de hoogte te blijven in ons vak en volgen daarom regelmatig cursussen, lezen vak gerelateerde bladen en bezoeken beurzen. Dit doen we om u als klant altijd het beste te kunnen blijven bieden. Wij geloven dat iedereen zich geweldig voelt wanneer het haar mooi zit en de huid straalt. 

Benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan voor meer informatie of kom gezellig binnen voor een kopje koffie.  

In onze kapsalon kunt u terecht voor de modernste kapsels en kleuringen.

De kapster bespreekt uw wensen en geeft hierin advies.  Zo kijkt ze naar uw gezichtsvorm, haarstructuur en de valling van het natuurlijke haar.

Hierdoor kan ze de mooiste kapsels en kleuren creëren die perfect aansluiten bij uw wensen.

Onze kapsters zijn gespecialiseerd in de producten van Finnley's waardoor zij de beste producten kunnen adviseren. Hierdoor blijft je haar stralen!

 

 

In onze beautysalon kunt u terecht voor huidverbetering, permanente make-up en massages.

Tijdens een intake gesprek worden uw wensen besproken en wordt er na de huid gekeken.

Hierna word er een behandelplan opgesteld en worden er producten voor thuis geadviseerd.

Waarna u heerlijk kunt genieten van uw huidverbeterende behandeling


E-mailen
Bellen