Ons team

Even voorstellen aan onze kapsters en schoonheidsspecialiste.

Kelly is het aanspreekpunt en de eigenaresse van de kapsalon. Ze zit inmiddels 13 jaar in het kappersvak, waar ze heel veel passie voor heeft. Ze volgt regelmatig trainingen om zichzelf te blijven ontwikkelen in de nieuwste technieken en om het behandel aanbod uit te breiden. Naast een gepassioneerde kapper,is ze moeder van  2 jongens van 7 & 5 jaar. In haar vrije tijd besteed ze veel aandacht aan haar andere passie, de honden.

Kelly is aanwezig op dinsdag, donderdag ochtend, vrijdag en zaterdagJorine is het aanspreekpunt en de eigenaresse van de beautysalon. Ze zit inmiddels 10 jaar in het schoonheidsspecialiste vak en ze is gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Waardoor het mogelijk is om de acné behandelingen vergoed te krijgen. Haar passie is echt de samenwerking na huidverbetering en permanente make-up. Ze blijft zichzelf ontwikkelen en volgt regelmatig trainingen om u het beste advies op het gebied van uw huid te geven en om het behandelaanbod uit te breiden.  Naast haar werkzaamheden in de salon examineert ze bij SkinQuip, de school voor permanente make-up.

Jorine is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Sabina is onze topstyliste en nagelstyliste. Ze heeft al 20 jaar ervaring in het kappersvak en ze is al 14 jaar nagelstyliste. Ze geniet ervan om jullie mooi te maken. Bij haar ben je verzekerd van een moderne coupe en kleur. Ze kan je trouwens ook heel goed vertellen welke producten het beste zijn om jou haar te verzorgen. Naast haar werk is ze troste moeder van een meisje van 10 jaar en een jongen van 8 jaar. In haar vrije tijd houd ze van gezond koken en wandelen.

Sabina is aanwezig op bijna alle woensdagen,op donderdag en  om de zaterdag.

Noa is de jongste en nieuwste aanwinst binnen ons team. Ze heeft zich gespecialiseerd in het mannen vak, de strakke contouren en overlopen. Daarnaast kun je bij haar ook terecht voor kleuren. De komende tijd word Noa nog verder getraind in het dames vak. Noa gaat in haar vrije tijd graag op stap met vrienden en is altijd in voor een gezellig babbeltje.

Noa is aanwezig op zaterdag en vanaf september ook op dinsdag en vrijdag.

E-mailen
Bellen