Ons team

Even voorstellen aan onze kapsters en schoonheidsspecialiste.

Kelly is het aanspreekpunt en de eigenaresse van de kapsalon. Ze zit inmiddels 15 jaar in het kappersvak, waar ze heel veel passie voor heeft. Ze volgt regelmatig trainingen om zichzelf te blijven ontwikkelen in de nieuwste technieken en om het behandel aanbod uit te breiden. Naast een gepassioneerde kapper,is ze moeder van  2 jongens van 11 & 9 jaar. In haar vrije tijd besteed ze veel aandacht aan haar andere passie, de honden.

Kelly is aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag


Jorine is het aanspreekpunt en de eigenaresse van de beautysalon. Ze zit inmiddels 12 jaar in het schoonheidsspecialiste vak en ze is gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Waardoor het mogelijk is om de acné behandelingen vergoed te krijgen. Haar passie is echt de samenwerking na huidverbetering en permanente make-up. Ze blijft zichzelf ontwikkelen en volgt regelmatig trainingen om u het beste advies op het gebied van uw huid te geven en om het behandelaanbod uit te breiden.  

Jorine is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Ons jongste vaste teamlid is Simone. Ze is 21 jaar oud en komt uit het kleine stadje Grave. Daar in tegen is ze buiten haar werkdagen ook veel in Schaijk te vinden. Als klein kind wilde ze altijd al kapster worden en gelukkig heeft ze die droom waar gemaakt.  Simone vind eigenlijk alle onderdelen van het kappersvak leuk maar als ze jou kleur helemaal mag om toveren is ze echt helemaal gelukkig!

Ze hoopt jullie graag een keer te zien bij haar in de stoel!
Jullie kunnen bij haar terecht op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. 


E-mailen
Bellen