Ons team

Even voorstellen aan onze kapsters en schoonheidsspecialiste.

Kelly is het aanspreekpunt en de eigenaresse van de kapsalon. Ze zit inmiddels 13 jaar in het kappersvak, waar ze heel veel passie voor heeft. Ze volgt regelmatig trainingen om zichzelf te blijven ontwikkelen in de nieuwste technieken en om het behandel aanbod uit te breiden. Naast een gepassioneerde kapper,is ze moeder van  2 jongens van 7 & 5 jaar. In haar vrije tijd besteed ze veel aandacht aan haar andere passie, de honden.

Kelly is aanwezig op dinsdag, donderdag ochtend, vrijdag en zaterdag


Jorine is het aanspreekpunt en de eigenaresse van de beautysalon. Ze zit inmiddels 10 jaar in het schoonheidsspecialiste vak en ze is gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Waardoor het mogelijk is om de acné behandelingen vergoed te krijgen. Haar passie is echt de samenwerking na huidverbetering en permanente make-up. Ze blijft zichzelf ontwikkelen en volgt regelmatig trainingen om u het beste advies op het gebied van uw huid te geven en om het behandelaanbod uit te breiden.  Naast haar werkzaamheden in de salon examineert ze bij SkinQuip, de school voor permanente make-up.

Jorine is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.Maak kennis met Melissa. Melissa is 30 jaar jong, getrouwd en heeft samen met haar man 2 kinderen. Ze is allround kapster maar geniet heel erg van kleuren en het in model föhnen van jou haren! Het leukste aan het vak vind ze dat ze je blij kan maken met een mooie resultaat want van een modern kapsel en een kleur die bij je past, voelt iedereen zich vrolijker. Daarnaast vind ze het heel fijn om samen te werken in ons gezellig team.

Naast haar passie voor het kappersvak is Melissa vaak te vinden in de keuken om nieuwe recepten te verzinnen. Zo droomt ze er van om ooit een keer een eigen recepten boek te maken!

Melissa is aanwezig op woensdag en donderdag.Ons jongste vaste teamlid is Simone. Ze is 20 jaar oud en komt uit het kleine stadje Grave. Daar in tegen is ze buiten haar werkdagen ook veel in Schaijk te vinden. Als klein kind wilde ze altijd al kapster worden en gelukkig heeft ze die droom waar gemaakt.  Simone vind eigenlijk alle onderdelen van het kappersvak leuk maar als ze jou kleur helemaal mag om toveren is ze echt helemaal gelukkig!

Ze hoopt jullie graag een keer te zien bij haar in de stoel!
Jullie kunnen bij haar terecht op Dinsdag, Vrijdag en Zaterdag. 

E-mailen
Bellen