Tijdens onze haar- en huidbehandelingen werken we met gerenommeerde merken

Tijdens uw verf en haar behandeling werken we met Finnley's. Finnley's staat bekend om het uitgebreide assortiment. De hoge kwaliteit van de producten maken hun belofte echt waar.  Voor ons als professional is het heel fijn met finnley's te werken omdat het merk zo compleet is. Van thuis verzorging tot zelfs permanent vloeistoffen. Na een verf behandeling met finnleys zal je haar stralen zoals nooit te voren. 

In de beautysalon werken we met merk Académie scientifique de beauté en HydroPeptide. Académie Scientifique de Beauté is een zeer gerenommeerd merk dat al sinds 1926 wordt ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk. Zij beschikken over eigen laboratorium. Zij ontwikkelen en produceren alles zelf. Académie heeft diverse prijzen gewonnen voor het ontwikkelen van innovatieve producten. De producten van Académie zijn hypoallergeen, niet getest op dieren. Het succes dankt het bedrijf aan de hoge concentratie werkzame stoffen en het gebruik van zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

Sinds 2004 heeft HydroPeptide een ware revolutie teweeggebracht in de huidverbetering. Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijke gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijk botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijke huidverbetering als professionele behandelingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen. Voor alle huidtypes, voor alle huidindicaties zoals rimpels, verslapping, gevoelige huid, pigment, acne ect.

Tijdens uw permanente make-up behandeling word er gewerkt met de producten van Swiss Color. 

In meer dan 65 landen word gewerkt met Swiss Color. Dit merk staat bekend om de veilige pigmenten en Zwitserse  kwaliteit.​ De pigmenten zijn ijzeroxide vrij en vrij van PAA's en PAKS. Pigmenten blijven enkele jaren in uw lichaam, om die reden vind ik het heel belangrijk dat pigmenten veilig zijn en op een mooie manier terug lopen van intensiteit.

E-mailen
Bellen