Tijdens onze haar- en huidbehandelingen werken we met gerenommeerde merken

Tijdens uw kleur en haar behandeling werken we met L'anza en Finnley's

Al meer dan 35 jaar is L’ANZA pionier in de meest moderne en geavanceerde technologieën in de professionele haarverzorging. Van verzorging tot kleur, L’ANZA gebruikt de meest geavanceerde ingrediëntentechnologie, perfect in balans met uit het wild geoogste botanische extracten en krachtige actieve werkstoffen om het haar te repareren, te verzegelen en te beschermen. Ze hebben een reputatie opgebouwd voor het maken van uitzonderlijke producten die worden geprezen om hun onovertroffen prestaties. L'ANZA is dierproef vrij, vrij van silicone en parabenen, daarnaast gelooft L'ANZA niet alleen in gezond haar maar ook in een gezonde wereld, ze kiezen daarom voor duurzame en natuurlijke ingrediënten.

Finnley's staat bekend om het uitgebreide assortiment. De hoge kwaliteit van de producten maken hun belofte echt waar.  Voor ons als professional is het heel fijn met finnley's te werken omdat het merk zo compleet is. Van thuis verzorging tot zelfs permanent vloeistoffen. Na een verf behandeling met finnley's zal je haar stralen zoals nooit te voren. 

Tijdens de gezichtsbehandelingen werken we met de merken Estime&sens, Emotion skincare en HydroPeptide.

Tijdens de standaard gezichtsbehandelingen werk ik met Estime&sens. Het is Estime & Sens gelukt om producten met een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs zodat iedereen kan genieten van de Estime & Sens producten. Schoonheid kent geen leeftijd en geen prijs.

Estime & Sens produceert clean en biologische producten die voldoen aan de hoogste standaard. Alle Estime & Sens producten zijn gecertificeerd door ECOCERT en hebben het COSMEBIO-label. Dit staat voor kwaliteit en respect. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk.

Emotion Skincare is gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten droge huiden. Doordat de producten van Emotion anders zijn opgebouwd als gewone skincare kunnen we de droge huid op een unieke manier behandelen. De producten voeden diep, herstellen en bieden een extreem comfort aan de droge huid. De producten zorgen ervoor dat je huid barrière wordt hersteld waardoor je huid weer optimaal kan functioneren.
Emotion is vrij van Parabenen, siliconen, microplastis, minerale oliën en synthetische parfum. Daarnaast zijn de producten getest op nikkel en dierproef vrij.

HydroPeptide richt zich op echte huidverbetering vanuit de celkern. Wij geloven in de kracht van Gene-ius. Waarom? omdat de effectiviteit van deze huidverbeteringsmethode klinisch bewezen is. Daarom gebruikt hydropeptide de geavanceerde wetenschap van epigenetica en peptide om resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te ontwikkelen.
Het resultaat spreekt voor zich: je huid straalt, ziet er fantastisch uit en voelt zijdezacht aan.
Jij wilt toch ook cellulaire gezondheid?

Tijdens uw permanente make-up behandeling word er gewerkt met de producten van Swiss Color. 

In meer dan 65 landen word gewerkt met Swiss Color. Dit merk staat bekend om de veilige pigmenten en Zwitserse  kwaliteit.​ De pigmenten zijn ijzeroxide vrij en vrij van PAA's en PAKS. Pigmenten blijven enkele jaren in uw lichaam, om die reden vind ik het heel belangrijk dat pigmenten veilig zijn en op een mooie manier terug lopen van intensiteit.

E-mailen
Bellen